Background

247 Fulfillment

247 Dynamics gelooft in op maat gesneden standaardsoftware.
Onze warehouse management-oplossing 247 Fulfilment is geschikt voor zowel kleinschalige
webshops als grootschalige distributiecentra – en alles daartussenin.

Breng een logistiek proces eenvoudig in kaart met 247 fulfilment

Databeheer: helder zicht op masterdata

Elk logistiek proces staat of valt met de juiste informatie over producten, klanten en leveranciers, op het juiste moment op de juiste plek. 247 Fulfilment stelt u in staat om uw masterdata eenvoudig in te voeren en te beheren, en op basis daarvan uw logistieke proces optimaal in te richten.

Voorraadbeheer: realtime inzicht in voorraden

Een goed voorraadbeheer voorkomt onverwachte tekorten of onnodige overschotten en zorgt er op die manier voor dat u uw klanten optimaal kunt bedienen. Via 247 Fulfilment heeft u realtime inzicht in uw assortiment en kunt u op elk gewenst moment uw actuele voorraad bekijken via pc of smartphone.

Voorraadbeheer_v4_round
Doe een kredietcheck met behulp van order fulfilment software

Orderbeheer: optimale in- en uitgaande orderstromen

Van een foutloze orderintake tot een gestroomlijnd pickproces: 247 Fulfilment maakt het mogelijk om uw in- en uitgaande orderstromen tot in de finesses te monitoren en beheren.

Verzending: uitgebreide track & trace-mogelijkheden

De verzending van uitgaande orders (rechtstreeks naar de klant of via een distributeur) wordt dankzij 247 Fulfilment vergaand vergemakkelijkt. Zendingen worden voorzien van internationaal standaardcodes en zijn op die manier te allen tijde traceerbaar.

Orderpicking_v6_round
Wij zijn van mening dat een goede logistieke dienstverlener optimaal met de klant meedenkt, daarom bieden wij ook facturatie aan.

Financieel beheer: voor een snelle afhandeling

Facturatie vorm het sluitstuk van elk order- en verzendproces. Ons systeem voor warehouse management kan eenvoudig worden gekoppeld aan vrijwel alle gangbare administratie- en ERP-pakketten.

Ons complete warehouse control system stelt u in staat de regie over uw eigen bedrijf te behouden met slechts een druk op de knop.