Altijd een kloppende, optimale voorraad

Ben je op zoek naar efficiënte software voor het beheer van jouw voorraad? 247 Dynamics heeft reeds 35 jaar ervaring in het automatiseren van logistieke processen. Van de eerste goederenintake tot optimale replenishment: goed voorraadbeheer en een efficiënte supply chain vormen de basis voor soepele logistieke processen. Hierbij is het van belang dat elk onderdeel op het juiste moment wordt bijbesteld en op voorraad ligt. Met de juiste software zorg je ervoor dat jouw magazijnbeheer vlekkeloos verloopt.

Magazijnbeheer software

Met de juiste software zorg je ervoor dat jouw magazijn en voorraad altijd op orde zijn. De software van 247 Dynamics heeft de volgende voordelen:

 

  • Inkomende goederen worden snel en efficiënt geregistreerd. Onze data-uploader kan uit de voeten met alle denkbare bestandsformaten. Van Excel en webformulieren tot gangbare standaarden als EDI, Edifact XML en X12: het systeem herkent, verwerkt en valideert gegevens volledig automatisch.
  • Ons systeem biedt realtime inzicht in de actuele voorraad en zorgt zo voor een hoge voorraadnauwkeurigheid. De kans op onvoorziene tekorten wordt daardoor een stuk kleiner.
  • Cycle count: uitgebreide mogelijkheden om het telproces vergaand te stroomlijnen en automatiseren. Het systeem selecteert automatisch de producten en locaties die in aanmerking komen voor voorraadcontrole.

247 Dynamics heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in logistieke trajecten en processen, wat wij erg belangrijk vinden.

Mark Bonenkamp
Directeur, Vogelaar Groep

  • Replenishment (het op tijd bijvullen van picklocaties) is een belangrijke factor binnen de efficiency van uw magazijn. De pickvoorraad wordt aangevuld vanuit de bulkvoorraad; eventueel wordt er direct gepickt vanuit de bulkvoorraad.
  • Moet een eindproduct nog geassembleerd worden? Dan biedt het systeem mogelijkheden om te sturen op Kit-to-order en Kit-to-stock. Daarbij worden aan de hand van de voorraad van het eindproduct automatisch ook de benodigde voorraden van de afzonderlijke componenten gemonitord.
  • Specifieke locatie-eigenschappen, zoals koeling en quarantaine, kunnen probleemloos worden geregistreerd.

 

Heb je interesse in de magazijnbeheer software van 247 Dynamics? Of heb je vragen over ons voorraadbeheer programma? Neem gerust contact met ons op via de telefoon op het nummer +31(0)13 303 1000 of app ons 24/7 op +31(0)97 011 665 428. Wij voorzien je graag van deskundig advies.

Interesse? Bel of whatsapp met onze Head of Sales, Johan van Laerhoven

Contact