Acknowledge

Acknowledge is al meer dan 20 jaar dienstverlener op gebied van IT. Daarnaast helpt Acknowledge haar klanten met business innovatie en customer care, zodat zij sneller en efficiënter hun bedrijfsdoelen behalen. Dit doet het bedrijf met haar 230 medewerkers. Acknowledge maakte gebruik van spreadsheats om de uren van haar engineers in te vullen en planningen te maken, maar er was geen overzicht of controle. Ook kostte het proces erg veel tijd. 247 Dynamics is toen ingeschakeld om een efficiënt en minder tijdrovend systeem te maken om dit proces te automatiseren.

Dankzij 247 Dynamics heeft Acknowledge nu een goed functionerende urenregistratie en resource planning omgeving. De informatie is cruciaal geworden voor de bedrijfsvoering van Acknowledge.

(Hans van de Snepscheut, manager bij Acknowledge)

acknowledge_web

Oplossingen

Wij hebben vervolgens een urenregistratie voor Acknowledge gerealiseerd, welke snel te implementeren was, goede controle op de uren bood, en voor meer inzicht in de besteedde uren zorgde. Met de gestructureerde en gedetailleerde urenregistratie kan Acknowledge bruikbare rapportages opzetten, die het management gebruikt om operationele sturing te geven en financiële controles uit te voeren. Naarmate Acknowledge groeide veranderden de behoeften, waar wij de functionaliteiten van de software op aanpasten. Er zijn extra modules toegevoegd en momenteel wordt er gewerkt aan een nieuwe user-interface die het gebruik en de toepasbaarheid nog verder verbetert.

Branche: IT dienstverlening

Type: B2B

Medewerkers: 230

Opgericht: 1994

Project: Urenregistratie

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een demo aan