HealthLink Europe

Healthlink verzorgt voor zo’n 120 internationale bedrijven in de medische apparatuur de logistiek, customer service en sales support. Het bedrijf zocht een expert op het gebied van interfacing en data-koppelingen en heeft daarom voor 247 Dynamics gekozen. Doorslaggevend daarbij was de uitgebreide kennis die 247 Dynamics heeft omtrent logistieke processen. 247 Dynamics heeft het bestaande ERP systeem Exact flexibel aangepast aan de wens van Healthlink en haar klanten, en heeft daarmee gezorgd dat de dagelijkse processen in de organisatie soepel lopen. Andere grote, landelijk opererende partijen werkten omslachtig en hadden een lange doorlooptijd. Vanwege de korte lijntjes binnen 247 Dynamics kon Healthlink direct overleggen met de gespecialiseerde programmeurs, zonder daar kostbare tussenpersonen of consultants voor te raadplegen.

247 Dynamics kwam snel en efficiënt met de juiste oplossing, zonder tussenkomst van dure consultants. Dankzij de flexibiliteit en no-nonsense mentaliteit konden we makkelijk schakelen.

(Joost van den Heuvel, Chief Operating Officer bij Healthlink Europe)

healthlink_web

Oplossingen

Sinds 2011 verzorgt 247 Dynamics de interfacing tussen Healthlink en haar klanten, zodat data correct tussen de verschillende systemen wordt overgebracht. Door de jaren heen heeft 247 Dynamics tientallen solide softwareoplossingen gerealiseerd voor Healthlink, zoals ook urenregistratie-software en maatwerk applicaties, waar de medewerkers probleemloos mee werken. De software van 247 Dynamics stelt Healthlink in staat om sneller, efficiënter, en goedkoper haar diensten te realiseren voor de klanten.

Branche: Logistiek in medische apparatuur

Medewerkers: 100

Opgericht: 2005

Project: Automatisering invoeren prijs- en debiteurenlijsten

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een demo aan