Promese

Promese begon als logistieke dienstverlener voor Home Entertainment, maar richt zich sinds vijf jaar meer op de fasion- en schoenenindustrie. Voor verschillende internationale merken en webshops verzorgt Promese nu de logistiek en allerlei zaken er omheen. 247 Dynamics heeft daar aan de basis van gestaan, en heeft een jarenlange klant-leverancierrelatie met Promese opgebouwd. Toen Promese een nieuwe klant kreeg waar verschillende nieuwe functionaliteiten voor gerealiseerd moesten worden, was 247 Dynamics een logische keuze om deze functionaliteiten te creëren vanwege de specialistische kennis en ervaring met processen binnen Promese. Het bedrijf had behoefte aan een kwalitatief goede en snelle oplossing, en daar heeft 247 Dynamics voor gezorgd.

De softwareoplossingen van 247 Dynamics hebben de basis gevormd voor de uitbreidingen van diensten die we nu onze klanten kunnen bieden.

(Frank Herculeijns, CEO Promese)

Oplossingen

Naast modules rondom transportplanning, productinformatie, financiële administratie, en customer service heeft 247 Dynamics Promese ook geholpen met het implementeren van scantoepassingen in het magazijn. Ook het tijdsregistratiesysteem wat 247 Dynamics heeft gemaakt voor Promese wordt nog steeds naar volle tevredenheid gebruikt. “We werken al jarenlang prettig samen. 247 Dynamics is een fijne partner die mooie en goedwerkende software heeft gerealiseerd voor ons,” zegt CEO Frank Herculeijns hierover.

Branche: Logistiek en supply chain

Type: B2B

Medewerkers: 200

Opgericht: meer dan 30 jaar geleden

Project: Scantoepassingen, tijdsregistratiesysteem

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een demo aan