Vogelaar Verzenders

Vogelaar Verzenders is een fulfilment dienstverlener op het gebied van Direct Marketing. De kernactiviteiten van het bedrijf zijn Direct Mail, Fulfilment en Actiemarketing. Om de actiemarketingoplossingen uit te kunnen voeren wilde Vogelaar Verzenders gebruik maken van web-based oplossingen, met centrale hosting en flexibele inrichting. Voor drie soorten actiemarketing werd een oplossing gezocht: een besloten webshop, tool voor geld-terug-acties, en een tool voor keuzeconcepten.

247 Dynamics heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in logistieke trajecten en processen, wat wij erg belangrijk vonden. Kwaliteit speelde een grote rol, evenals flexibiliteit en prijs.

(Sven Eijck,verkoopdirecteur bij Vogelaar Verzenders)

vogelaar_web

Oplossingen

Alle oplossingen zijn maatwerk oplossingen geworden die in de loop der jaren continu verder ontwikkeld en geüpdatet zijn naar de modernste technieken. We zorgden voor drie oplossingen: een besloten webshop die op basis van inlogcode gepersonaliseerd wordt qua lay-out en aanbod; een tool voor geld-terug-acties, promotieaanvragen, prijsvragen, en enquêtes; en een tool om keuzeconcepten te lanceren op gebied van onder andere wijn en tijdschriften. We zorgden voor een geavanceerd CMS systeem voor de opvolging en afhandeling van de registratie op het gebied van financiële en logistieke fulfilment. Dankzij efficiëntere processen is de winstgevendheid verhoogd en is Vogelaar sneller en beter in staat om meerdere campagnes gelijktijdig te kunnen draaien in klant-specifieke omgevingen.

Branche: Pakket- en goederenbezorging

Type:B2C

Medewerkers: 50

Opgericht: 1972

Project: Web-based actiemarketing

Geïnteresseerd? Vraag geheel vrijblijvend een demo aan