Dashboard: 24/7 inzicht en overzicht

Op zoek naar een warehouse management systeem dat zich aansluit op en aanpast aan jouw organisatie? Het WMS systeem van 247 Dynamics wordt op maat gemaakt voor jouw organisatie en werkt probleemloos samen met alle ERP-systemen.

WMS dashboard

Het WMS systeem van 247 Dynamics biedt een oplossing om alle gestructureerde data in juiste informatie om te zetten. Goede data en de juiste informatie: ze zijn essentieel voor optimaal warehouse management

 

  • Via het web based dashboard heb je, via laptop en smartphone, altijd en overal inzicht in de actuele stand van zaken en de laatste cijfers.
  • Uitgebreide rapportagemogelijkheden zorgen ervoor dat u altijd snel over de juiste sturingsinformatie beschikt.
  • 247 maakt van data informatie. Dankzij het gebruik van open API’s kunnen Business Inteligence-tools eenvoudig worden gekoppeld voor voorspellingen en diepere analyses.

Het WMS van 247 Dynamics heeft ons in staat gesteld de distributie van STARSKIN producten succesvol op wereldwijde schaal uit te rollen.

Paul Hendriks
CEO STARSKIN

  • Je hebt op elk moment inzicht in de status en verloop van iedere order, van intake tot aan aflevering en nazorg.
  • 247 biedt realtime inzicht in de bezetting en performance van machines, werknemers en organisatie, aan de hand van een duidelijke urenregistratie en voortdurende performancemetingen.

 

Wil je meer weten over ons WMS systeem en welke oplossing ons warehouse management systeem jou kan bieden? Neem dan gerust contact met ons op! We staan je graag te woord tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact met ons op via de telefoon op het nummer +31(0)13 303 1000 of app ons 24/7 op +31(0)97 011 665 428.

Interesse? Bel of whatsapp met onze Head of Sales, Johan van Laerhoven

Contact