Inkomende goederen snel verwerkt

Vanaf het moment van binnenkomst leidt 247 WMS de inkomende goederenstroom zowel fysiek als administratief in goede banen.

  • Vanaf het moment dat goederen bij je binnen komen, zorgt onze software voor een snelle, efficiënte verwerking. Inkomende goederen worden automatisch voorgemeld via een Advanced Shipping Notification (ASN), met daarin gedetailleerde informatie over (specifieke items binnen) de binnenkomende partij, zoals batch, lot, serienummers en houdbaarheidsdata.
  • De inslag van goederen gebeurt naar wens op basis van batch-, lot- of serienummer of op houdbaarheidsdatum.

247 Dynamics heeft uitgebreide kennis en jarenlange ervaring in logistieke trajecten en processen, wat wij erg belangrijk vinden.

Mark Bonenkamp
Directeur, Vogelaar Groep

  • Ook met de retourstroom kan het systeem uit de voeten. Zowel de fysieke stroom als de financiële afhandeling wordt vastgelegd in 247. Retouren worden automatisch aangemeld, inclusief de reden van terugzending; van elke klant is inzichtelijk wat de manco’s zijn geweest en de redenen van retour.
  • Na controle van de ontvangen retouren gaan de producten terug de voorraad in óf ze worden weer verkoopklaar gemaakt. Defecte producten worden vernietigd en afgevoerd. Alles wordt in detail vastgelegd en gevolgd door 247.

Interesse? Bel of whatsapp met onze Head of Sales, Johan van Laerhoven

Contact