Innovatie: blik op de toekomst

Als een van de eerste partijen ontwikkelt 247 Dynamics concrete toepassingen voor de HoloLens, de mixed reality-bril van Microsoft.

 

  • Orderpickers krijgen via de HoloLens extra informatie die hun werk vergemakkelijkt en het orderpickproces stroomlijnt. Via de headset zien zij onder meer de ideale looproute. Ook krijgen ze informatie over het juiste rek en de hoogte waarop het te picken product zich bevindt.
  • Is de orderpicker op de plaats van bestemming aangekomen? Dan licht het te picken product op en wordt de barcode automatisch gescand.
  • Moeten meerdere componenten na het picken worden geassembleerd tot één eindproduct? Dan ziet de medewerker via de headset een driedimensionale, holografische projectie, inclusief aanwijzingen van het eindresultaat. Het virtuele eindproduct kan naar wens worden gedraaid, vergroot en verkleind, voor een optimaal begrip.

Het WMS van 247 Dynamics heeft ons in staat gesteld de distributie van STARSKIN producten succesvol op wereldwijde schaal uit te rollen.

Paul Hendriks
CEO STARSKIN

  • In het geval van value added services (zoals sealen/ontsealen en verpakken) krijgt de medewerker via de headset alle benodigde informatie over de benodigde aanvullende handelingen.
  • De HoloLens ondersteunt de medewerker bij het scannen en tellen van de voorraad.
  • Combineren van de bovenstaande werkzaamheden is ook mogelijk. De software bepaalt de optimale, meest efficiënte volgorde van werkzaamheden tijdens één route door het magazijn.

Interesse? Bel of whatsapp met onze Head of Sales, Johan van Laerhoven

Contact