Een logistiek proces in kaart brengen met 247 Fulfilment

Breng een logistiek proces eenvoudig in kaart met 247 fulfilment

Goede informatie vormt de basis voor een optimaal logistiek proces. Onze software stroomlijnt de invoer, validatie en het beheer van al uw product-, klant- en leveranciersgegevens. Doordat alle gegevens binnen de relationele database met elkaar in verbinding staan, is een efficiënt voorraad- en orderbeheer mogelijk..

Masterdata eenvoudig onderhouden

Alle gegevens die van belang zijn voor uw logistieke processen kunt u beheren vanuit ons warehouse control-systeem. Informatie over artikelen en contacten wordt centraal geregistreerd en aan elkaar gekoppeld. Op die manier is altijd ondubbelzinnig duidelijk welk artikel bij welk contact hoort.

Aan elk artikel kunt u naar wens specifieke producteigenschappen koppelen, zoals prijs, kleur, maat, serienummer en houdbaarheidsdatum.

Meerdere rollen

Afhankelijk van uw specifieke behoeftes kunt u binnen het systeem aan elk artikel en elk contact een bepaalde rol toekennen.

  • Artikelen kunt u bijvoorbeeld definiëren als eindproduct of als onderdeel daarvan (als het gaat om componenten die nog moeten worden geassembleerd tot een eindproduct).
  • Een artikel kan ook worden gedefinieerd als een dienst, inclusief bijbehorende prijs. Daarbij gaat het bijvoorbeeld om handelingen als aanvullende assemblage, of aan het met het eindproduct meesturen van schriftelijke documenten (zoals douanedocumenten of informatie over gevaarlijke stoffen).
  • Ook aan contacten kunt u een specifieke de rol toekennen, zoals klant, consument, leverancier of medewerker.

Automatische invoer en validatie

Vrijwel alle gegevens die bij u aangeleverd worden (via Excel, webformulieren, XML of standaarden als Edifact en X12) kunnen automatisch worden ingelezen; het ‘slimme’, zelflerende systeem herkent de meeste inkomende gegevens vanzelf en slaat deze op in een relationele database. Uiteraard kunt u daarnaast ook kiezen voor handmatige invoer.

Na invoer valideert het systeem de data automatisch en worden onregelmatigheden (zoals een ongeldige barcode of ontbrekende gegevens) vanzelf gesignaleerd en voor handmatige controle aangeboden.

Autorisatie

Desgewenst kunt u kiezen voor een laatste autorisatieslag, waarbij u gevalideerde gegevens pas voor gebruik vrijgeeft nadat u deze handmatig gecontroleerd heeft.

Met de software van 247 Dynamics brengt u eenvoudig uw logistiek proces in kaart. Zo houdt u altijd en overal het overzicht over uw assortiment.

Probeer het zelf met de demo