Software die verder gaat dan fulfilment

Wij zijn van mening dat een goede logistieke dienstverlener optimaal met de klant meedenkt, daarom bieden wij ook facturatie aan.

Waar de meeste logistieke softwarepakketten niet zijn ontworpen voor facturatie, kan 247 Fulfilment worden gekoppeld aan vrijwel alle gangbare administratie- en ERP-pakketten. Daarmee is een snelle afhandeling van facturen gegarandeerd.

Eenvoudige facturatie

Elke uitgaande goederenstroom leidt uiteindelijk tot een factuur. Via ons systeem kunnen facturen worden afgedrukt op papier of worden verzonden via EDI of per mail (als PDF-bestand).

Maximaal inzicht

247 Fulfilment is compatibel met vrijwel elk gangbaar administratie- en ERP-pakket. Via een beveiligde portal bieden we klanten financiële informatie en inzicht in alle goederenbewegingen (zoals de hoeveelheid orders en de bijbehorende omzet) en kunnen ze statistieken en KPI’s opvragen. Vanuit de koppeling met het financiële pakket worden alle voorraadbewegingen als journaalpost geregistreerd; bij uitgaande orders ook openstaande posten (zoals facturen).

Onze dienstverlening stopt niet bij het verzenden van uw pakket, maar gaat verder dan dat. 247 Dynamics neemt ook het facturatieproces van u over.

Schakel ons in als logistieke dienstverlener