Logistieke software

Logistieke software kan kosten drukken en een flinke tijdsbesparing opleveren

Dankzij de track & trace-mogelijkheden binnen Fulfilment 247 houdt u voortdurend zicht op verzonden producten en wordt de kans op zoekraken geminimaliseerd.

Klaar voor verzending

Aan het einde van de uitgaande orderstroom wordt elke order voorzien van een pakbon en een verzendlabel, inclusief barcode (volgens de internationaal erkende GS1-standaard) en een unieke Serial Shipping Container Code (SSCC). Vervolgens worden eventuele documenten (zoals douanepapieren) bijgevoegd en worden de goederen zo nodig verzameld op een pallet. Ten slotte wordt de betreffende order verzonden: rechtstreeks naar de consument, of via de transporteur die zorgt voor verdere distributie.

Track & Trace

Dankzij de SSCC-code kan elke zending worden gevolgd tijdens het transport en wordt onverhoopt verlies van een zending voorkomen. De SSCC-code kan desgewenst gekoppeld worden aan de track & trace-functionaliteit van de verzendende partij, zoals PostNL, DHL of GLS. Ook is een koppeling met de meeste transportmanagementsystemen mogelijk. Zo zijn alle betrokken partijen voortdurend op de hoogte van waar de order zich bevindt en wordt de kans op zoekraken geminimaliseerd.

Met de logistieke software van 247 Dynamics verzendt u producten snel en compleet. U verliest nooit meer een zending uit het oog en het verzendproces wordt gegarandeerd geoptimaliseerd.

Probeer de software direct