Order fulfilment software

Doe een kredietcheck met behulp van order fulfilment software

Via 247 Fulfilment kunt u zowel de orderintake als het orderpickproces vergaand monitoren en beheren. Dankzij de slimme software bent u op elk gewenst moment op de hoogte van de whereabouts van orders.

Geautomatiseerde orderintake

De correcte afhandeling van een order begint met een goede orderintake. Binnenkomende orders verwerkt het zelflerende systeem meteen; gegevenskolommen worden in vrijwel alle gevallen automatisch herkend en in de juiste ordertabel opgeslagen. In welke vorm de order binnenkomt doet daarbij niet ter zake: het systeem kan uit de voeten met Excel-bestanden, met gangbare standaarden als EDI, Edifact, XML en X12, en met formulieren vanuit webshops. In het enkele geval dat het systeem bepaalde informatie niet meteen zelf herkent, is het uiteraard altijd mogelijk orders handmatig in te voeren.

Efficiënt orderpicken

Uitgaande orders worden automatisch vertaald in zo efficiënt mogelijk samengestelde picklijsten, waarbij zo mogelijk meerdere orders worden gecombineerd (‘batch picking’). Het systeem houdt daarbij rekening met specifieke eisen van de klant op het gebied van shelf life (zoals een minimale houdbaarheidstatum), zodat u altijd de gewenste kwaliteit levert. Ook berekent het systeem de ideale looproute door het magazijn. Picklijsten kunnen bovendien worden geprioriteerd of juist on hold worden gezet. Desgewenst kan het orderpicken worden gecombineerd met activiteiten als het relocaten en tellen van de voorraad, waardoor een uiterst efficiënte stroom van activiteiten ontstaat.

Uitgebreide volgmogelijkheden

Vanaf het moment van picken worden alle uitgaande goederen gevolgd, net als eventuele dozen, kratten of kisten waarin goederen worden verzameld (via een unieke QR-code). Op elk willekeurig moment is zo van elke uitgaande order bekend:

  • wie de verkopende partij is (sell-by);
  • wie de kopende partij is (sell-to);
  • naar wie de order verzonden wordt (ship-to);
  • via welke derde partij (distributiecentrum) de verzending eventueel verloopt (ship-via);
  • wie de factuur moet ontvangen (bill-to).

Gebruik de order fulfilment software van 247 Dynamics om altijd een goed idee te hebben van uw orderhistorie. Dat stelt u in staat om snel in te spelen op veranderingen.

Probeer onze software