Orderpicken: hartslag van uw organisatie

Ben je opzoek naar een efficiënt orderpicksysteem om al jouw uitgaande orders te verzamelen?  Het verzamelen van uitgaande orders vormt de ‘hartslag’ van een magazijn. 247 WMS zorgt ervoor dat het pickproces te allen tijde optimaal verloopt. Er zijn er vele systemen die orderpicking verzorgen in magazijnen.

voordelen van ons orderpicksysteem

Het WMS systeem van 247 Dynamics biedt een oplossing om alle gestructureerde data in juiste informatie om te zetten. Goede data en de juiste informatie is essentieel voor optimaal warehouse management. De voordelen van ons orderpicksysteem zijn:

 

  • Via handscanners kan er naar wens worden gepickt op lot-, batch- of serienummer.
  • Uitgaande orders vertaalt het systeem automatisch in zo efficiënt mogelijk samengestelde picklijsten. Het orderpicksysteem berekent automatisch de ideale looproute door het magazijn, zodat de orderpicker geen onnodige meters maakt.
  • Pickoptimalisatie: zo mogelijk combineert het systeem meerdere orders (batch picking). Ook werkt het systeem de orders voortdurend bij (realtime orderpicking), zodat orderpickers snel daar kunnen worden ingezet waar ze op dat moment nodig zijn.

De softwareoplossingen van 247 Dynamics hebben de basis gevormd voor de uitbreidingen van diensten die we nu onze klanten kunnen bieden.

Joris Hattink
Data Engineer, Acknowledge

  • Het systeem kan het orderpicken combineren met activiteiten als het relocaten (efficiënter indelen) en tellen van de voorraad, waardoor een optimale activiteitenstroom ontstaat.
  • Is er nog assemblage nodig? Het orderpicksysteem maakt onderscheid tussen Kit-to-stock (het automatisch op peil houden van componentvoorraden zónder dat daar een concrete order aan hangt) en Kit-to-order (het op peil houden van voorraden voor het just-in-time samenstellen van een product voor een concrete order).
  • Ook kan het systeem uit de voeten met value added services: aanvullende handelingen, zoals het sealen, ontsealen en stickeren van producten of het aanbrengen van een cadeau­verpakking.

 

Wil je meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen met onze orderpicking systemen? Neem dan gerust contact met ons op! We staan je graag te woord tijdens een geheel vrijblijvend adviesgesprek. Neem contact met ons op via de telefoon op het nummer +31(0)13 303 1000 of app ons 24/7 op +31(0)97 011 665 428.

Interesse? Bel of whatsapp met onze Head of Sales, Johan van Laerhoven

Contact