Background

247 Dynamics is een technologiebedrijf dat
gebruiksvriendelijke en krachtige applicaties
maakt voor logistieke processen.

Background
Watwedoen_wit_2

Wat we doen

We maken standaardsoftware op maat gesneden voor startende en middelgrote bedrijven, met een focus op logistieke applicaties. Wat gebruikers van onze software zien is slechts het topje van de ijsberg. Onze kracht ligt namelijk onder het oppervlak. Dankzij automatisering van bedrijfsprocessen met software van 247 Dynamics helpen wij onze klanten iedere dag duizenden producten of diensten aan klanten over de hele wereld te leveren.

Waarwevoorstaan_wit_2

Waar we voor staan

Software moet altijd werken. 24 uur per dag, 7 dagen per week. Daarom besteden we extra aandacht aan de betrouwbaarheid van onze producten. Zodat onze klant altijd vooruit kan. Technologie hoort voor de klant te werken en niet andersom. Door applicaties passend te maken blijft het unieke karakter van organisaties behouden. Op deze manier worden er minder fouten gemaakt, lasten ontnomen en business-processen versneld. Zo kan onze klant zijn werk het beste doen.

Hoewetewerkgaan_wit_2

Hoe we te werk gaan

Vernieuwing heeft alleen effect als iedereen binnen de organisatie erin gelooft en er prettig mee werkt. Daarom zoeken we samen met de klant naar de kern van het probleem en presenteren we een heldere oplossing. Pas daarna gaan we over tot implementatie. Dat verloopt via de evolutie-methode. Software wordt stap voor stap geïntroduceerd, zodat het werk niet stil hoeft te liggen en iedereen kan wennen aan het nieuwe systeem.

Wiewezijn_wit_2

Wie we zijn

247 Dynamics bestaat uit een team gepassioneerde ontwikkelaars en experts op het gebied van logistiek. Samen werken we hard aan het realiseren van onze ideeën. We zijn een nuchter en pragmatisch bedrijf waarin ieders kwaliteiten optimaal ingezet worden en waar de informele sfeer zorgt voor een prettige werkomgeving.

profiel_fransdekok

Frans de Kok

Founder & CEO

profiel_marielledemoor

Mariëlle de Moor

Office

profiel_remcojanssen_2

Remco Janssen

Development

profiel_lucwolswijk

Luc Wolswijk

Development

profiel_luckolen

Luc Kolen

Development

Luuk Spierings

Development stagiair

Edmond Brigitta

Online Marketing stagiair

Jonathan Immink

Development stagiair

profiel_willemmels

Willem Mels

Product Design

profiel_tomhaenen

Tom Haenen

Product Design

profiel_richardvankasteren

Richard van Kasteren

Finance

profiel_pauljoosen

Paul Joosen

User Experience

We groeien snel. Kom jij ons team versterken?

Vacatures weergeven